zaterdag, maart 17, 2012

Aankomend weekend zijn mijn sieraden te zien en te verkrijgen!

MARKT in de MODE
Van huisvlijt tot design, van gözleme tot cupcakes

Zondag 25 maart is er een speciale editie in de Modestraat 'MARKT in de MODE’. Een markt met een breed scala aan zelfgemaakte exclusieve producten, culinaire verrassingen en vrolijke beats.

Ontwerpers en creatieve Nieuwendammers presenteren onder andere custom made overhemden, sieraden samengesteld van ongewenste of kapotte apparaten, unieke accesoires, illustraties, chocoladesign, de laatste trends in biologische hairstyling en nagelkunst of braadworsten op een gerecyclede BBQ. Er zijn verschillende live art performances: Street Art Snackbar maakt kunst op maat terwijl je wacht en de Kleine Naald transformeert spijkerbroeken tot tas. Dus neem je afgetrapte spijkerbroeken mee.

Er zijn ook diverse workshops voor kinderen. Zoals La Postisserie waar je een ouderwetse brief kan typen met de ambachtelijke postdienst. Maak van melkpakken je eigen portemonnee, versier je droomcake bij Christi’s Cupcakes,laat je door BLISS en Willemijn stylen tot een echt model en show je nieuwe look op de catwalk of timmer mee met Boomhutten Fest.

MARKT in de MODE
Zondag 25 maart, 14:00 - 17:00 uur
Locatie: De Modestraat studio, Volendammerweg 85, Nieuwendam, Amsterdam-Noord
Toegang gratis

‘MARKT in de MODE’ is een co-productie tussen de Modestraat en de Marktstraat.
De Modestraat is een initiatief van Stichting Broedstraten, samen met Ymere en Wijkaanpak Amsterdam-Noord. Het doel is om de buurt in Nieuwendam levendig te houden; een plek waar mensen elkaar ontmoeten en hun ‘modieuze’ talenten kunnen ontwikkelen.
Info: www.broedstraten.nl